Voorganger Voorganger

'Een vrolijk hart bevordert een goede gezondheid,
een sombere geest verzwakt het lichaam.'

Spreuken 17: 22 (NBV)

Ter kennismaking: ik ben Scarlett getrouwd met Wouter en wij zijn de gelukkige ouders van Emmanuel (8), Elisabeth (5) en Josephine (3).

Ik functioneer nu al ruim zes jaar als voorganger in Lith en Oijen en dat doe ik met veel plezier. Ik geniet van de mogelijkheden om zingeving en creativiteit te combineren in diensten, om te luisteren en mensen te bemoedigen in ontmoetingen en ik geniet van de activiteiten voor jong en oud. We zijn klein en kwetsbaar, maar tegelijk ook vitaal en gastvrij.

Voor ons nieuwe jaarthema 'kleurrijk' hangen er bij toerbeurt schilderijen van verschillende kunstenaars in onze kerk te zien. Elke keer wordt er een specifieke kleur onder de aandacht gebracht, passend bij de periode van het jaar en de feesten die we vieren. Het begon met onze startzondag over Genesis 1. Het ontstaan van licht en kleur. Daarbij waren de schilderijen van Linette Dijk te zien. Herfstkleuren waren de inspiratiebron bij de schilderijen van Rowena Brouwers en we zijn het nieuwe jaar begonnen met de schilderijen van Anita van Gessel.  Hartelijk dank aan de dames die bereid waren hun kunstwerken ter beschikking te stellen!

Foto van een landschap geschilderd door Linette Dijk. Vlieland is haar inspiratiebron.

Van harte welkom tijdens een viering of een van onze activiteiten. Verder kun je altijd een afspraak maken als je behoefte hebt aan een luisterend oor, bemoediging en\of verhelderende en bekrachtigende vragen en oefeningen.

Hartelijke groeten,
Scarlett
terug