Pinksterdienst Pinksterdienst
Zondag kunt u via YouTube de online Pinksterdienst bijwonen waarin Sacarlett voorgaat en gemeenteleden een muzikale bijdrage leveren.
De link wordt gemeenteleden toegestuurd en hier geplaatst.

Protocol kerk-zijn in 1,5 m samenleving Protocol kerk-zijn in 1,5 m samenleving
De kerkenraad bezint zich op dit moment over het al dan niet hervatten van de kerkdiensten per 1 juni.
Om tot een juiste beslissing te komen die door de gemeenteleden gedragen wordt, worden zij op dit moment geraadpleegd.
U vindt hier het protocol waaraan door de kerkenraad voldaan moet worden om een dienst te mogen houden.

Protocol kerkdiensten.pdf

Kerkdiensten Kerkdiensten

Voorlopig géén kerkdiensten
Conform de laatste richttlijnen van het RIVM en de PKN, zullen er tot en met Pinksteren géén kerkdiensten en andere aktiviteiten gehouden worden in ons kerkgebouw.
Wij wijzen u op de online-kerkdiensten elders op deze pagina.
Houd deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen!

Gemeentebrief Gemeentebrief
15 mei 2020
Bemoedigende woorden in Corona tijden 1 Petrus 3.docx

Kerkdiensten via internet Kerkdiensten via internet
Via uw internetverbinding worden er op zondag meerdere kerkdiensten uitgezonden.
Op www.kerkdienstgemist.nl wordt iedere zondag een dienst vanuit Oss, Ravenstein, Lith, Grave of Cuijk uitgezonden. Altijd Oss invullen.
Vanaf plm. 9.50 uur kunt u de dienst volgen en dat kan daarna nog de gehele week.
Voorbeden kunnen tot donderdagmiddag aangeleverd worden bij scriba Adri de Vriend: scriba@pkn-lith-oijen.nl.
Op www.coronaviering.nl verzorgt ds. Otto Grevink iedere zondag om 9.30 uur een speciale coronaviering vanuit de Opstandingskerk in Tilburg. Zondag 21 mei doet ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot (Berlicum-Rosmalen) dat.
Op NPO 2 iedere zondagmorgen om 9.15 uur een meditatie door kapitein Marc Potters van het Leger des Heils vanuit de kapel van het dienstencentrum van de PKN in Utrecht.
De diensten zijn zonder bezoekers en met muziek en zang van Nederland Zingt of van eigen gemeenteleden.
Vanaf 25 april 6 zaterdagavonden op om 18.00 uur op NPO 2 ds. René de Reuver "Op weg naar Pinksteren".
Wordt afgesloten met een eigentijdse uitvoering van een lied uit het Liedboek.