Jeugd krijgt kookworkshop Jeugd krijgt kookworkshop
Lithse jeugd krijgt kookworkshop
 

Lithse jeugd proost tijdens Starzondag. Foto's Cor Snaterse
 
Op zaterdag 5 november organiseert de jeugdleiding van het ‘kleine kerkje op de dijk’ een kookworkshop voor jongeren. De Lithse jeugd is door Dennis en Danielle van der Klaauw uitgenodigd om te kokkerellen in hun lunchroom in Uden.
Het nieuwe jaarthema van de gemeente is ‘voedsel’ en het samen klaarmaken van eten bevalt goed. Het is gezellig, leuk om te doen en achteraf kun je er met elkaar van genieten.
 
De jeugd heeft inmiddels al enige ervaring! Zo hebben ze de carpaccio en het dessert voor de gemeente verzorgd tijdens Startzondag. Al eerder hebben ze zich aan de pasta gewaagd en appelflappen klaargemaakt.De door de jeugd klaargemaakte carpaccio
 

Jongeren serveren het dessert uit
 
 
Tiramisu en Monchou dessert
 
Normaal gesproken wordt er op de jeugdavond ook een geloofsonderwerp besproken of een bijbels verhaal uitgebeeld, maar dit keer is de uitdaging voornamelijk op het koken gericht.
We willen om 17:30 verzamelen bij de kerk in Lith en met z’n allen met de auto erheen rijden, zodat we om 18:00 kunnen beginnen met de workshop. Ook nieuwsgierig? Altijd welkom! Neem voor meer informatie contact op met Wouter Zegwaard: 0344-78 58 07
 
terug