Kerkdiensten via internet Kerkdiensten via internet
Via uw internetverbinding worden er op zondag meerdere kerkdiensten uitgezonden.
Op www.kerkdienstgemist.nl wordt iedere zondag een dienst vanuit Oss, Ravenstein, Lith, Grave of Cuijk uitgezonden. Altijd Oss invullen.
Vanaf plm. 9.50 uur kunt u de dienst volgen en dat kan daarna nog de gehele week.
Voorbeden kunnen tot donderdagmiddag aangeleverd worden bij scriba Adri de Vriend: scriba@pkn-lith-oijen.nl.
Op www.coronaviering.nl verzorgt ds. Otto Grevink iedere zondag om 9.30 uur een speciale coronaviering vanuit de Opstandingskerk in Tilburg. Zondag 21 mei doet ds. Dirk-Jan Bierenbroodspot (Berlicum-Rosmalen) dat.
Op NPO 2 iedere zondagmorgen om 9.15 uur een meditatie door kapitein Marc Potters van het Leger des Heils vanuit de kapel van het dienstencentrum van de PKN in Utrecht.
De diensten zijn zonder bezoekers en met muziek en zang van Nederland Zingt of van eigen gemeenteleden.
Vanaf 25 april 6 zaterdagavonden op om 18.00 uur op NPO 2 ds. René de Reuver "Op weg naar Pinksteren".
Wordt afgesloten met een eigentijdse uitvoering van een lied uit het Liedboek.