Online Kerkdiensten Online Kerkdiensten
Via uw internetverbinding worden er meerdere kerkdiensten uitgezonden.

Op www.kerkdienstgemist.nl wordt iedere zondag een dienst vanuit Oss, Ravenstein, Lith, Grave of Cuijk uitgezonden. Altijd Oss invullen.
Vanaf plm. 9.50 uur kunt u de dienst volgen en dat kan daarna nog de gehele week.
Voorbeden kunnen tot vrijdagavond 19.00 uur aangeleverd worden bij scriba Adri de Vriend: scriba@pkn-lith-oijen.nl.

Op www.coronaviering.nl verzorgt ds. Otto Grevink iedere zondag om 9.30 uur een speciale coronaviering vanuit de Opstandingskerk in Tilburg.

Op NPO 2 wordt iedere zondagmorgen van 9.15 -9.45 uur een meditatie uitgezondendoor vanuit de kapel van het dienstencentrum van de PKN in Utrecht.

De diensten zijn allemaal zonder bezoekers en met muziek en zang door enkele eigen gemeenteleden of beelden van Nederland Zingt.